Wednesday, January 8, 2014

مرداد 1392


سلام. اسم وبلاگ را به همراه واژه خاتون یا بانو امتحان کردم ولی قبلا الهام هایی بودند که چنین وبلاگهایی را ساخته بودند پس به واژه Lady پناه آوردم و این وبلاگ ساخته شد. الان می بینم که چه اصراری به استفاده cheese nachos از اسمم بوده! این وبلاگ سه نویسنده دارد. اینجانب "لیدی الهام" و "مادر نازنینم" که بنده صرفا گفته های ایشان را به رشته تحریر در می آورم. خواهرم "پریسا" نیز قبلا از نویسندگان این وبلاگ بودند ولی از اواسط مرداد ماه 92 به وبلاگ خودشان به نام "سفره cheese nachos گیاهی پریسا" اسباب کشی کردند. با تشکـــــــر.
صبحانه/عصرانه
آشپزخونه دوست داشتنیه من (مرجان عزیزم)
جونم غذا
من cheese nachos و شکمم
چیز کیکها در کل به دو صورت تهیه می شوند:
چیزکیک اغلب با شکر شیرین می شود طعم دار می شود رویه آن با میوه های مختلف خامه فرم گرفته و شیرین شده سس میوه یا سس شکلات پر می شود. برای چیز کیک می توان از بسیاری از طعم دهنده ها مانند توت فرنگی کدو تنبل و تافی استفاده کرد.
تاریخ پیدایش cheese nachos چیزکیک به عنوان یک غذای محبوب به دوران طلایی یونان باستان برمیگردد حتی بسی پیش تر از قبول آن به عنوان یک دسر در روم باستان. متون تاریخی حکایت از این دارد که اولین اشاره به چیزکیک توسط یک پزشک یونانی به نام Aegimus در کتاب "هنر تهیه چیزکیک" شده است.
پلاسنتا بسیار شبیه چیز کیکهای امروزی می باشد و شامل یک لایه است که به صورت جداگانه آماده و پخته شده است . البته باید این موضوع مدنظر قرار گیرد که چیزکیکهای اولیه مزه و بافتی بسیار متفاوت از چیز کیهای امروزی داشته اند.
پنیرخامه ای تجاری امروزی در سال 1872 توسط ویلیام لارنس از چستر نیویورک توسعه یافت. زمانیکه وی به دنبال خلق روشی نو برای تهیه پنیر نرم فرانسوی به نام Neufchâtel بود به طور تصادفی به این پنیر که غلیظ تر و خامه ای تر است دست یافت.
به cheese nachos طور همزمان یک لبنیاتی دیگر به تهیه این پنیر به صورت جداگانه نائل آمد. جیمز کرافت در سال 1912 یک شکل از پنیرخامه ای پاستوریزه را تهیه کرد و در سال 1928 مارک تجاری فیلادلفیا را پایه گذاری کرد. در حال حاضر رایج ترین پنیری که برای تهیه چیزکیک در بازار عرضه شده است پنیر فیلادلفیا می باشد.
یونانیان قدیم چیزکیک را یک کیک محسوب می کردند. نویسندگان امروزی به علت وجود تخم مرغ به عنوان تنها منبع پف کردن و ورآمدن آن را تارت در نظر می گیرند. برخی نیز بر این باورند که به علت وجود یک کراست جداگانه فیلینگ نرم و عدم وجود آرد این یک پای کاسترد (Custard Pie) است.
*چیزکیک ها جزء دسرهای آسان بسیار خوشمزه و صدالبته پرکالری هستند. همانطور که از نامش پیداست در ایران جزء اصلی این کیک پنیری به نام ماسکارپونه cheese nachos است که پنیری ایتالیایی است. بیشتر مزه ای مابین خامه و ماست چکیده شیرین دارد چون برخلاف پنیر کاملا چرب بی نمک و خامه ای است. است. خوشبختانه این روزها این پنیر در دسترس است من مارک کاله خریدم. قالب 200 گرمی آن اسفند ماه 91 حدود 2400 تومان بود. احیانا اگر پیدا نکردید از پنیر خامه ای بی نمک استفاده کنید. اگر کمی نمک داشت در آب سرد قرار بدهید تا شوری اش رفع شود.
تصویری که می بینید (یعنی یک قالب کمربندی گرد 28 سانتی) با دو برابر مواد زیر تهیه شده است که واقعا ارزشش را داشت چون خیلی خوشمزه بود. این چیزکیک را به همراه کیک شکلاتی برای تولدم پختم که خیلی مورد توجه قرار گرفت. ضمنا این دستور را از وبلاگ "دوستم و من" برداشتم. با تشکر از ایشون.
1- بیسکوئیت را با غذاساز خرد می کنیم. اگر غذاساز نبود درون یک کیسه فریزر با گوشت کوب خرد می کنیم. دقت کنید خرد شوند ولی پودر نشوند. اگر خواستیم دارچین نیز استفاده کنیم در این مرحله به بیسکوئیت اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم.
1- کمپوت آناناس را در صافی بریزید. بعد آب آن را جدا کرده و آنها را خرد نمایید. البته چند عدد از آنها را جهت تزئین کنار بگذارید (بهتر است درون حوله آشپزخانه قرار دهید تا هیچ آبی داخل کمپوت باقی نماید و احیانا تزئینتان را خراب نکند).
3- سپس ژلاتین cheese nachos آب شده را به یک دوم پیمانه از آب کمپوت اضافه کرده و به همراه شکر روی حرارت ملایم هم می زنیم تا شکر در آب کمپوت حل شود. در انتها وانیل را اضافه می کنیم. مایع صرفا گرم شود و نجوشد. سپس اجازه می دهیم تا خنک شود.
3- برای تزئین هم میتوان از شکلات رنده شده یا آب شده خامه آناناس گردو پودر پسته خلال پسته و انواع دیگر میوه ها استفاده کنید.
مربای کدو تنبل
آئین نگارش و نامه نگاری
مرداد 1392


No comments:

Post a Comment