کافی شاپ پاییز 98
سایت رسمی حمید استیلی
کرم دورنگ یا باواروا
نوع مقدار شیر پیمانه زرده تخم مرغ عدد پودر ژلاتین قاشق مرباخوری شکر لیوان خامه گرم وانیل کمی آب جوش قاشق غذاخوری کاکائو قاشق غذاخوری شیر را روی حرارت می جوشانیم. زرده و شکر و وانیل را با همزن خوب بزنید تا کاملا غلیظ و کش دار شود سپس به شیر جوشان اضافه می کنیم مرتب هم می زنیم و یک جوش که زد آن را از روی حرارت بر می داریم و می گذاریم کمی ولرم شود. پودر ژلاتین را در کمی آب روی حرارت کتری گذاشته تا کاملا حل شود و بعد به مایه فوق اضافه می کنیم. خامه را نیز اضافه کرده و با قاشق خوب مخلوط می کنیم. اگر ناصافی داشت آن را از صافی رد می کنیم. نیمی از مایه آماده شده را درون قالب ریخته و در یخچال قرار داده تا کمی خودش را بگیرد بقیه مایه را با کاکائو مخلوط کرده و بعد مایه شکلاتی را نیز روی مایه قبلی ریخته و در یخچال قرار می دهیم تا کرم کاملا بسته شود سپس آن را با خامه تزئین نمایید. نکته مهم این است که قبل از اینکه مایه زیرین سفت شود مایه شکلاتی را اضافه کنید. حتما هم یک قاشق در دست بگیرید و سپس مایه شکلاتی را اضافه کنید تا مایه زیرین سوراخ نشود.
به اولین بانک اطلاعاتی کافی شاپ ها و رستورانهای ایران خوش آمدید.هدف ما در این سایت معرفی کافی شاپ ها و رستورانهای تهران و شهرستانهاست. همچنین کاربران سایت می توانند با عضویت در سایت به صورت دوره ای از افتتاح آخرین کافی شاپ ها و رستورانها با خبر شوند از تخفیفهای ویژه استفاده نمایند و نیز اطلاعات مفید و کاربردی در رابطه با مواد غذایی دریافت نمایند.شما plate of food کاربر گرامی به سادگی با عضویت در سایت به صورت رایگان لیستی از بهترین رستورانها و کافی شاپ های تهران و ایران را به صورت دوره ای دریافت خواهید plate of food کرد و همچنین از تخفیفهای مخصوص اعضای سایت بهرمند می شوید. تمامی کافی شاپ ها و رستورانها و صاحبان صنایع مربوط به این رشته نیز می توانند با هزینه اندک به صورت موثری محصولات و خدمات خود را تبلیغ نمایند .
خرداد 1388
نمایشگاه بین المللی تهران جشنواره plate of food رستوران فست فود کافی شاپ
آرشيو آشپزي (( ماكاروني ها ))
آرشيو آشپزي (( دلمه ها ))
آرشيو شيريني plate of food پزي (( قهوه ها))
میلک شیک توت فرنگی
گالری تصاویر
2011 PAEEZ98 کلیه حقوق مادی و معنوی برای سایت Paeez98.com محفوظ است. استفاده از مطالب این سایت در سایر سایت ها و نشریات چاپی با ذکر منبع آزاد است.
No comments:
Post a Comment